Om mig

År 2014 tog jag Julia ett beslut att utbilda mig till fransstylist och kände omgående att jag tyckte detta yrke var jättespännande! Vid sidan om mitt ordinarie arbete jobbade jag upp en gedigen kundkrets.
Drygt 1 år senare bestämde jag mig för att testa mina vingar som egenföretagare och hyrde en plats på den skola där jag gick min utbildning. Under mina verksamma år inom fransyrket har jag hunnit med en hel del vidareutbildningar samt deltagit i samtliga Svenska mästerskap, som anordnats för oss fransstylister.
December 2019 stängde vi ner vår fina salong, LL Lash Lounge Göteborg på Eriksberg och jag flyttade över till en supermysig salong belägen i ytterkant av Haga, Allékliniken på Södra Allégatan 12.

lash lift

2016 gjorde Lash lift  entré i Sverige.
Givetvis såg jag en stor möjlighet att få vara med från början och var då en bland de första som utbildades.
Efterfrågan har ökat markant och idag är det minst lika många som väljer att göra Lash Lift som fransförlängning!
Min passion för denna behandling växte och när jag kände att jag behärskade både teknik och utförande, så  ökade även lusten att få förmedla detta vidare. Efter en tids sökande bestämde jag mig slutligen för att ta fram en egen Lash lift produktlinje, där jag noggrant tagit fram permanentkrämer som både går snabbt men samtidigt är skonsamma för fransarna.

sm i fransförlängning

2016  Deltog jag i den allra första Frans-SM. Min placering blev en 5:e plats. Kategori Volym Junior.
2017 kom jag på delad 10:e plats. Kategori Volym Master.
2018 hamnade jag på delad 4:e plats. Kategori Volym Master.
2019 Vann jag SM i Kategori (Classic Expert). 
Erhöll även domarnas specialpris för  Master of transition (Mästare i jämna övergångar).

HÖRT FRÅN KUNDER & elever.