Fabulift perm.

Fabulift perm består utav en Lash lift lotion (step 1) samt en setting lotion (step 2), en Keratinbehandling (step 3) och en coating, som ger en riktig fuktboost till de nybehandlade fransarna. Den hjälper till att kapsla in fukt och tillför näring efter avslutad behandling.

Fabulift rods.

Fabulift rods är de silikonspolar som används vid en Lash lift behandling. De finns i 4 olika storlekar och har en smalare del på ena sidan och en bredare på andra. Detta gör att man kan anpassa Lash lift till alla fransar, då de oftast är kortare vid inre eller yttre ögonvrån.
Spolen har täta skåror som gör det lätt att få upp fransarna korrekt.

Fabulift glue.

Faubulift glue är limmet som används för att både fästa silikonspolen på ögonlocken samt limma upp fransarna på spolen. Torka bort limrester på öppningen efter varje användning och stäng ordentligt. På så sätt förhindrar man syre att sippra in som har en uttorkande effekt. Limmet håller en bra konsistens länge utan att torka ut och bli segt.                                                  

Fabulash foam cleanser.

Fabulash foam cleanser är fri från olja doft. Det är en rengöringsmousse avsedd för att avlägsna orenheter, som dagligen fastnar på våra fransar. Används som rengöring vid Lash lift behandling och kan även användas som ett fransschampoo för de som har fransförlängning.

fabulift comb.

Lash lift kammen är ett utmärkt verktyg för att både fästa och kamma upp fransarna på silikonspolen. Kammen hjälper till också att separera fransarna.

lash lifting tool.

Lash lifting tool är ett smidigt verktyg för att både få upp och fästa fransarna på silikonspolen. Används även när krämerna appliceras samt vid färgningen. Den är varken för vass eller för trubbig och kan användas till alla moment i en lash lift behandling.